Puur in Schoonheid – Gezond in Levensstijl

Gelaat

— SkinCeuticals

Huidverzorgingsproducten die geconcentreerd zijn in pure actieve ingrediënten waarvan is aangetoond dat ze optimaal in de huid doordringen. Zo hebben deze behandelingen een snel resultaat voor huidverbetering.
Je kan kiezen tussen:

– Glow om de helderheid en teint van de huid op te frissen.

– Antistress om komaf te maken met een vermoeide huid. Hier zal ook een huidanalyse aan voorafgaan.

– Anti-Age om de tekenen van een verouderende huid aan te pakken.

– Acne & Blemish om de onzuivere huid te reinigen en te kalmeren en ontstekingen te voorkomen.

De behandelingen worden uitgevoerd volgens klinische procedures en geven snelle en optimale resultaten met een SkinCeuticals-huidverzorgingsroutine voor thuis die exclusief beschikbaar is via ons Instituut en onze apotheek.

— HydraFacial

Hydro-microdermabrasie voor alle huidproblemen. Deze behandeling helpt bij het verbeteren van huidimperfecties zoals fijne lijntjes en rimpels, verlies van stevigheid, onregelmatige textuur en poriëncongestie, en is geschikt voor alle huidtypes. Na de behandeling zal je huid ook een mooie gloed hebben. Deze verjongende behandeling is pijnloos en je huid zal nadien niet afschilferen. Je hebt de keuze uit de volgende verzorgingen. We voeren die steeds uit in combinatie met de producten van SkinCeuticals:

– Signature, dubbele reiniging van de huid met HydraFacial-behandeling in 3 stappen en een afsluitende verzorging.

– Deluxe, een verkwikkende behandeling die de basisverzorging van de HydraFacial Signature bevat, maar ook specifieke huidproblemen aanpakt met een booster naar keuze. De behandeling wordt afgesloten met ledlichttherapie om zichtbare tekenen van veroudering nog beter te verminderen.

– Platinum, dé ultieme HydraFacial-ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met een lymfedrainage, waarna je huid van een diepe reiniging, extracties en hydratatie wordt voorzien. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met ledlichttherapie waardoor de huidstevigheid en -elasticiteit verbeterd wordt en fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering verminderen.

— Callegari-huidanalyse

Met het Callegari-toestel kunnen we een huid- of haaranalyse op maat uitvoeren. Daarbij zoeken we naar de ideale verzorging voor jou.

— RainPharma

Dit Belgische én natuurlijke topmerk heeft werkelijk alles in huis. Tijdens de ontspannende behandeling komt ook huidverbetering aan bod. Je kan kiezen tussen een behandeling van 30, 60 of 90 minuten, terwijl je wordt ondergedompeld in natuurlijke en aangename geuren. We kijken tijdens je afspraak naar de specifieke noden van jouw huid.

Wenkbrauwen en wimpers

— Kleuren van de wenkbrauwen

De kleur van de wenkbrauwen wordt aangepast zodat je gezicht meer expressie toont. Het resultaat blijft ongeveer 4 weken.

— Browshaping

De natuurlijke wenkbrauwen worden in een mooie vorm gebracht door middel van hypoallergene wax. Ongewenste donshaartjes worden verwijderd en kunnen zo tot 6 weken lang wegblijven.

— Lash Lift

De eigen, natuurlijke wimpers worden gelift en gekruld waardoor ze langer lijken en je een frisse blijk geven.

Lichaam

— Massage

Met de hoogkwalitatieve essentiële oliën van RainPharma passen wij de massage persoonlijk aan om je een totale onthaastingservaring te geven.

— Ontharingen

Ontharen doen we met hars waardoor je tot 4 weken lang een haarvrij resultaat hebt.

— Spray tan

Een bruin kleurtje in slechts 30 minuten. De Spray Tan van MineTan bevat enkel natuurlijke ingrediënten. Dat zorgt ervoor dat de huid niet enkel een mooie egale bruine kleur krijgt, maar dat dat ook op een gezonde manier gebeurt.

De behandeling kan het hele jaar door, zonder de schadelijke invloeden van uv-stralen. MineTan is geschikt voor alle huidtypes en bestaat in verschillende tinten. De producten zijn vrij van parabenen en ze bevatten mineralen en antioxidanten. Door de aanwezige bronzers kan je rekenen op een supersnel resultaat!

MineTan droogt snel, geeft geen oranje tonen en heeft typische “tan”-geur. We sprayen de geschikte kleur op je huid in onze MineTan-cabine en drogen de huid, zodat je je snel weer kan aankleden.

Handen en voeten

— Elektrische manicure

Natuurlijk verzorgde handen door middel van een droge manicure met het freestoestel. We verzorgen de volledige handen en ook de nagels en de nagelriemen. Deze behandeling is ook uiterst geschikt voor mannen.

— Paraffinebehandeling handen of voeten

Een totale relaxatie met onmiddellijk voelbare resultaten voor iedereen die last heeft van kloven of een droge huid of voor iedereen die zijn of haar handen en voeten wat ontspanning gunt. De warme paraffine opent de poriën en stimuleert de bloedsomloop waardoor de huid opnieuw een gezonde uitstraling krijgt.

— Nagellak

Een intense kleur en een extreme glans die lang houdt, gedurende ongeveer 10 dagen. We brengen de nagellak van Korres aan op de natuurlijke nagel na een elektrische manicure of pedicure. De nagellak versterkt kwetsbare en breekbare nagels door het aanwezige silicium in de formule. De formule werd eveneens verrijkt met natuurlijke bestanddelen zodat de nagels niet afschilferen en ze langdurig gehydrateerd en beschermd worden.

— Gellak

Mooie, gelakte nagels tot 4 weken lang door de semipermanente nagellak van TheGelBottle. De nagellak wordt aangebracht op de natuurlijke nagel. De behandeling wordt steeds voorafgegaan door een elektrische manicure of pedicure.

Voeten

— Esthetische pedicure

Complete voetverzorging voor normale, gezonde voeten. We beginnen met een ontspannend voetbad om daarna de nagels te knippen en te vijlen. We voeren een elektrische pedicure uit op de nagelriemen en behandelen eventuele eeltzones. De voeten worden tot slot gemasseerd met een aangepaste voetencrème of -olie.

— Medische pedicure

Eventuele medische aandoeningen zoals kalk -of schimmelnagels, kloven, likdoorns of ingegroeide nagels worden met de beste zorgen extra behandeld. Aan deze behandeling gaat een volledige esthetische pedicure vooraf. Onder bepaalde voorwaarden kan je van een terugbetaling bij je mutualiteit genieten. Vraag meer info daarover na je afspraak.

Deze behandelingen kunnen steeds in combinatie met nagellak (Korres) of gellak (TheGelBottle) op de tenen.

CONTACT

Instituut Antverpia
Buizegemlei 106
2650 Edegem
België

 

instituut@antverpia.be
03 460 35 94

OPENINGSUREN

Ma:       9u tot 18u30

Di:        10u30 tot 20u
Woe:     9u tot 18u30
Do:       9u tot 20u
Vrij:       9u tot 18u30
Zat:       9u tot 12u30
Zon:      gesloten