Puur in Schoonheid – Gezond in Levensstijl

Cinta & Chloë

Chloë startte in 2014 bij Antverpia als stagiaire apotheekassistente en sindsdien is ze er niet meer weg te slaan. De bruisende apotheek in combinatie met een zeer ruim aanbod aan cosmetica maakte dat ze zich helemaal op haar plek voelde.

In 2015 rondde ze haar opleiding als schoonheidsspecialiste af. Intussen tijd groeide Antverpia uit tot het walhalla van de betere cosmeticaproducten in Antwerpen en omstreken. Daardoor kreeg Chloë de kans om haar kennis nog meer uit te breiden en alle cosmetica uit te testen. Zo behaalde ze in 2020 haar diploma in het postgraduaat Cosmetic Sciences. 

Cinta sloot zich recent aan bij team Antverpia. Zij studeerde af in 2018 als schoonheidsspecialiste met een extra opleiding in medische pedicure en massages. Binnenkort zal je ook bij haar terecht kunnen voor professionele sportmassages.

Direct na haar opleiding wou ze haar kennis omzetten in de praktijk en startte ze in een ziekenhuis als zelfstandige in bijberoep. Deze job heeft ze met veel liefde 4 jaar lang gedaan, maar na een tijdje zocht ze wat meer variatie in behandelingen. Zo kwam ze bij Instituut Antverpia terecht! 

Samen verwelkomen ze je graag in hartje Edegem!


Amber

In 2010 ontdekte ik mijn grote passie: fitness. Ik bracht al snel bijna 15 uur per week door in de fitnesszaal en experimenteerde met sportvoeding om tot het beste resultaat te komen. Daar ontstond mijn interesse in voeding.

Die interesse bleef groeien waardoor ik uiteindelijk besloot om mijn opleiding in de Chemie stop te zetten en voor de opleiding Voedings- en Dieetkunde te kiezen. Tijdens die opleiding kreeg ik de kans om sport- en voedingsbegeleiding te geven bij Zlim in Antwerpen.

Na enkele jaren liep ik helaas een chronische schouderblessure op waardoor ik mijn leven volledig moest omgooien. Zo leerde ik noodgedwongen het belang van balans en het opstellen van realistische doelen. Iedere tegenslag brengt een opportuniteit met zich mee en zo vond ik uiteindelijk een nieuwe passie.

Ik combineerde mijn carrière bij Antverpia voor een korte periode met het Lioness Training Center maar al snel ging ik voltijds bij Antverpia aan de slag.
Daar ga ik nu samen met jou aan de slag om de balans in jouw leven te vinden! We gaan op zoek naar een gezonde en evenwichtige levensstijl die hoort bij jouw levensritme en verwachtingen.

Tijdens de begeleidingen zal ik dan ook samen met jou realistische doelen opstellen en een gepersonaliseerd eetpatroon uitbouwen. Daardoor zal je niet alleen je doelen kunnen bereiken maar zal je die levensstijl ook op lange termijn kunnen volhouden.

CONTACT

Instituut Antverpia
Buizegemlei 106
2650 Edegem
België

instituut@antverpia.be
03 460 35 94

OPENINGSUREN

Ma:       9u tot 18u30

Di:        10u30 tot 20u
Woe:     9u tot 18u30
Do:       9u tot 20u
Vrij:       9u tot 18u30
Zat:       9u tot 12u30
Zon:      gesloten