Puur in Schoonheid – Gezond in Levensstijl

Voel je je soms onzeker over je lichaam?
Voel je je vaak futloos en opgeblazen?
Wil je graag afvallen of juist bijkomen,
maar weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen?

Bij Antverpia bieden we je een gepersonaliseerde voedingsaanpak die aansluit bij jouw levensritme en verwachtingen. Samen vinden we jouw balans, zodat je door een gezonde en evenwichtige levensstijl jouw persoonlijke doelen kunt bereiken.

Onze visie

Bij Antverpia staat gezondheid centraal. Het belang van een gezonde en gevarieerde voeding wordt daarbij steeds duidelijker. Het gevolg? Voeding is een veelbesproken onderwerp en er komt vaak tegenstrijdige informatie op ons af. Dat je daardoor door de bomen het bos niet meer kunt zien, begrijpen we dan ook maar al te goed.

Onze experte Amber leerde tijdens haar studie Voedings- en Dieetkunde aan de AP Hogeschool wetenschappelijk onderbouwd advies te geven. Zij zal samen met jou realistische doelen opstellen en een gepersonaliseerd eetpatroon uitbouwen, waardoor je die doelen niet enkel kunt bereiken, maar ook op lange termijn kunt behouden.

Iedereen is uniek en daardoor is ieders levensstijl ook verschillend. Bij Antverpia bieden we om die reden verschillende begeleidingen aan. We bieden je zowel een op maat gemaakt voedingsplan aan als begeleiding tijdens de RainPharma-diëten. Nog niet zeker welke begeleiding bij jou past?

Tijdens een intakegesprek overlopen we kort alle begeleidingen en bekijken we welke het best bij jouw doelen en levensstijl past.

 

DETOX EN AFSLANKING

— SMART NUTRITION PROJECT 

Het Smart Nutrition Project van RainPharma is geen afslankingsdieet, maar je kunt er perfect enkele kilootjes mee verliezen. Het SNP is een zeer haalbare methode om je slechte eetgewoonten aan te pakken en om je optimaal in je vel te voelen. 
Je kunt het Smart Nutrition Project van RainPharma inzetten:

  • Om een paar kilootjes te verliezen.
  • Om je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet.
  • In het kader van een huidverbeteringsprogramma.
  • Als detox voor mensen die bijvoorbeeld te veel koffie, alcohol, frisdranken, suiker gefrituurde voeding eten of drinken.
  • Om je goed in je vel te voelen met meer energie.
— BALANCE BOX 

RainPharma creëerde ook een lange termijn aanpak voor mensen die graag wat meer kilo’s verliezen op een efficiënte en motiverende manier. Bovendien zullen ook je huid en haar een boost krijgen. 

Naast shakes en supplementen, krijg je een volledige begeleiding die in die 3 fases zal lopen: de afslankingsfase, de verzilveringsfase en de stabilisatiefase. Voor alle info en tips, maak je best een afspraak met één van onze voedingsconsulenten.

 

ONZE WERKWIJZE

Bij persoonlijke voedingsbegeleiding:

— EERSTE CONSULTATIE (60 MIN – € 55)

Tijdens dit gesprek neemt Amber de tijd om jou beter te leren kennen. Wat zijn je wensen, verwachtingen en doelen? Ze zal ook nagaan wat jouw huidige eet- en leefgewoonten zijn om zo advies op maat te kunnen geven. Tijdens deze consultatie meten we ook voor het eerst je lichaamssamenstelling. Omdat we ervan overtuigd zijn dat je heel gemotiveerd zult zijn, krijg je tijdens dit gesprek ook al enkele concrete tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

— TWEEDE CONSULTATIE (30 MIN – € 25)

Tijdens deze consultatie zal concreet besproken worden welke aanpassingen in jouw eet- en leefgewoonten nodig zijn om jouw persoonlijke doelen te bereiken.
Amber overloopt samen met jou je persoonlijke voedingsplan en samen bespreken jullie hoe je het op je eigen tempo in je levensritme kunt integreren. Indien gewenst ontvang je ook een voedingsdagboekje. Ook tijdens dit gesprek wordt je lichaamssamenstelling gemeten.

— OPVOLGCONSULTATIES (20 MIN – € 15)

Tijdens deze consultaties maken we tijd voor opvolging en ondersteuning. Amber zal je vragen beantwoorden, je voedingsplan bijsturen en, indien nodig, concrete tips geven. Als je tijdens de tweede consultatie een voedingsdagboekje kreeg, dan wordt dat samen bekeken en besproken. Tijdens deze gesprekken bekijken we eveneens de verdere evolutie van je lichaamssamenstelling. Het aantal opvolgconsultaties en de frequentie ervan zijn afhankelijk van je persoonlijke verwachtingen en doelen.