Huidverbetering

Huidverbetering vraagt een totaalaanpak. We starten steeds met een geavanceerde huidanalyse waarop we een kwalitatief behandelplan opbouwen met exclusieve en doeltreffende behandelingen, aangepaste thuisverzorging en supplementen voor het beste resultaat.  

Hydrafacial

Hydrafacial is een non-invasieve hydro-microdermabrasiebehandeling die de gezondheid van de huid verbetert, voldoet aan individuele zorgen en een ongeëvenaarde glans creëert.
Het is een pijnloze, snelle verzorging met direct resultaat. Je vertrekt na de eerste behandeling al met een gezonde glow die de dagen daarop alleen nog maar toeneemt! 


Een Hydrafacial-behandeling bestaat uit onderstaande eenvoudige stappen, maar biedt ontelbare aanpassingsmogelijkheden op basis van jouw huidige doelen.

 

1.     Reiniging en Peeling
Intensieve reiniging en verzachting van de huid om dode huidcellen los te maken en extracties voor te bereiden. De peeling is op basis van glycol- en salicylzuur die zowel op fijne lijntjes en rimpeltjes als op een onzuivere huid gaan werken.

 

2.     Extractie
Verwijderen van het vuil uit de poriën met een pijnloos zuigproces. (Denk aan zwarte puntjes, overtollig talg, vuil, zweet, make-upresten,…)

 

3.     Hydrateren en Verzorgen
Verzadigen van de huid met intens hydraterende en voedende serums die aangepast worden aan jouw huid voor een zichtbaar resultaat.

Wil je het beste resultaat? Dan kies je best voor de volledige beleving. De klassieke Hydrafacial behandeling in combinatie met een booster, de Hydrafacial LED lichttherapie en de lymfedrainage zorgen ervoor dat het effect nog langer blijft en dat je stralend naar buiten gaat.

HydraFacial_04

Signature

30min

Instituut Edegem

Een reinigende behandeling die de huid meteen een mooie gloed geeft.


De behandeling bestaat uit een diepgaande reiniging in combinatie met een lichte chemische peeling voor de extractie van onzuiverheden. Tijdens de behandeling wordt de huid optimaal gehydrateerd en krijgt ze een boost met een antioxidant. 

1 behandeling: € 150,00

Huidkuur 4 behandelingen:
Promo € 550 i.p.v. € 600

Deluxe

50min

Instituut Edegem

Een verkwikkende behandeling die specifieke huidproblemen aanpakt met een plaatselijke booster naar keuze.


De behandeling bestaat uit een diepgaande reiniging met lichte chemische peeling voor de extractie van onzuiverheden en een gepersonaliseerde booster tegen veroudering en/of pigmentatie. Tijdens de behandeling wordt de huid optimaal gehydrateerd en krijgt ze een boost met een antioxidant.


De behandeling wordt afgesloten met LED-lichttherapie die fijne lijntjes, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering vermindert voor een stevigere en elastischere huid. 

1 behandeling: € 195,00

Huidkuur van 4 behandelingen:
Promo € 730 i.p.v. € 780

Deluxe Plus

50min

Instituut Edegem

Een verkwikkende behandeling die specifieke huidproblemen aanpakt met een booster naar keuze over het hele gelaat.

 

De Hydrafacial Deluxe plus is de premiumversie van de Hydrafacial Deluxe. De behandeling bestaat uit een gepersonaliseerde booster aangepast aan je huidtype die over het hele gelaat wordt aangebracht.  

1 behandeling: € 215,00

Huidkuur 4 behandelingen:
Promo 810 i.p.v. € 860

Platinum

75min

Instituut Edegem

De ultieme HydraFacial-ervaring die start met een exclusieve detox, gevolgd door een behandeling aangepast aan je specifieke huidproblemen met een plaatselijke booster naar keuze.

De behandeling start met een lymfedrainage die toxische stoffen en vocht uit het gelaat verwijdert. 

 

Daarna volgt een diepgaande reiniging met lichte chemische peeling voor de extractie van onzuiverheden en een gepersonaliseerde booster tegen veroudering en/of pigmentatie. Tijdens de behandeling wordt de huid optimaal gehydrateerd en krijgt ze nog een boost met een antioxidant. 

 

De behandeling wordt afgesloten met een LED-lichttherapie die fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering vermindert voor een stevigere en elastischere huid. 

1 behandeling: € 225,00

Huidkuur 4 behandelingen:
Promo € 850 i.p.v. € 900

Platinum Plus

75min

Instituut Edegem

De ultieme HydraFacial-ervaring die start met een exclusieve detox en wordt gevolgd door een behandeling met booster naar keuze die specifieke huidproblemen aanpakt over het hele gelaat

 

 

De Hydrafacial Platinum plus is de premiumversie van de Hydrafacial Platinum. De behandeling bestaat uit een gepersonaliseerde booster aangepast aan je huidtype die over het hele gelaat wordt aangebracht.   

1 behandeling: € 245,00

Huidkuur 4 behandelingen:
Promo € 930 i.p.v. € 980

Acne

35min

Instituut Edegem

Behandeling met focus op de onzuivere huid die de huid reinigt, kalmeert en ontstekingen voorkomt. 

 

 

De behandeling die bestaat uit een diepgaande reiniging met een aangepaste, lichte chemische peeling voor de extractie van onzuiverheden. Tijdens de behandeling wordt de huid optimaal gehydrateerd en krijgt ze nog een boost met een antioxidant.. 

1 behandeling: € 170,00

Huidkuur 4 behandelingen:
Promo € 630 i.p.v. € 680

Nek & Decolleté

45min

Instituut Edegem

Behandeling met focus op verjonging van de nek en decolleté. 

 

De behandeling voor nek en decolleté bestaat uit een diepgaande reiniging met lichte chemische peeling voor de extractie van onzuiverheden en een Epicutis-booster die zich richt op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Tijdens de behandeling wordt de huid optimaal gehydrateerd en krijgt ze nog een boost met een antioxidant.
De behandeling wordt afgesloten met LED-lichttherapie die fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering vermindert voor een stevigere en elastischere huid.

1 behandeling: € 180,00

Huidkuur 4 behandelingen:
Promo € 670 i.p.v. € 720

Booster nek & decolleté

15min

Instituut Edegem

Supplement Epicutis nek & decolleté booster
Deze specifieke booster richt zich op het verminderen van fijne lijntjes en rimpels in de nek en decolleté.

Kan bijgeboekt worden bij een Hydrafacial Signature, Deluxe (Plus) of Platinum (Plus).

€55,00

Booster perk eye

10min

Instituut Edegem

Verfrissende en verhelderende booster die de oogzone verstevigt en hydrateert. Kan bijgeboekt worden bij iedere HydraFacial-behandeling.

€45,00

Booster perk lip

10min

Instituut Edegem

Specifieke booster die de lippen intens hydrateert en ervoor zorgt dat ze er voller uitzien.
Kan bijgeboekt worden bij iedere HydraFacial-behandeling. 

€45,00

Bekijk ook andere behandelingen