Wie zijn wij ?

Amber
Voedings- en bewegingscoach & huidexpert

Amber is gecertificeerde (sport-)voedingsdeskundige en personal trainer. Ze is overtuigd dat gezonde voeding, leuke sportsessies en realistische doelen de sleutel zijn naar meer energie. Amber is ook huidexpert en zorgt in Lier voor jouw persoonlijke huidverbetering. 

Instituut Edegem, Berchem & Lier

Hilde
Orthomoleculair therapeut & apotheker

Hilde is apotheker en integraal orthomoleculair therapeut. Gezonde levensstijl & voeding eventueel met de nodige supplementen zijn vanuit haar passie altijd vanzelfsprekend geweest. Hilde helpt je vanuit haar wetenschappelijke kennis graag verder in jouw traject.
Hilde gaat samen met jou op zoek naar de oorzaak van jouw gezondheidsklachten en stelt na de nodige metingen een persoonlijk behandelplan voor je op.

Instituut Lier

Cinta
Schoonheidsspecialist, huidexpert en masseuse

Cinta staat elke dag vol passie voor je klaar. Naast mani- & pedicure te Edegem, legt ze zich vandaag vooral toe op alles wat huidverbetering betreft. Na een grondige huidanalyse kiest ze de huidbehandeling die het beste bij je past. Ook voor een ontspannende massage kan je bij Cinta terecht. De rust zal je instant bij haar ervaren. 

Instituut Edegem, Berchem & Lier

Bart
Esthetisch arts

Bart is dokter in de esthetische geneeskunde. Bij hem kan je terecht voor innovatieve en kwalitatieve gelaat verjongende behandelingen. Tijdens het consult bekijkt hij welke behandeling (botox, lifting,..) het meest effectief is voor jou. 

Instituut Lier

Kirsten (Laser4You)
Laserexpert

Kirsten is zaakvoerder en laserexpert van Laser4you. Kirsten onderscheidt zich door steeds dé beste kwaliteit te bieden met L4Y, vandaar werkt ze met de Lightsheer diodelaser. Iedere 6 weken staat ze een volledige dag paraat in een van onze drie Instituten. Ook voor een vrijblijvende info/test sessie ben je bij Kirsten welkom.

Instituut Edegem, Berchem & Lier

Lore 

Schoonheidsspecialist

Lore is gespecialiseerd in het stylen, behandelen en verzorgen van wenkbrauwen, wimpers en lippen bij de Browchitect. Ze is al sinds 2017 werkzaam in de brow business en zal vanaf 1 juni ook bij ons te vinden zijn voor een beauty behandeling naar keuze. 

Instituut Edegem, Berchem & Lier

Bekijk ook andere behandelingen