Huidverbetering

Huidverbetering vraagt een totaalaanpak. We starten steeds met een geavanceerde huidanalyse waarop we een kwalitatief behandelplan opbouwen met exclusieve en doeltreffende behandelingen, aangepaste thuisverzorging en supplementen voor het beste resultaat.  

SkinCeuticals

SkinCeuticals is de nr. 1 in medisch-esthetische gelaatsverzorging wereldwijd. Ze zijn pionier op het gebied van antioxidanten en hebben, door grote wetenschappelijke doorbraken, de wereld van de huidverzorging veranderd.

De filosofie achter het merk is het ondersteunen van de huidgezondheid en het verminderen van huidveroudering door te voorkomen (PREVENT), te corrigeren (CORRECT) en te beschermen (PROTECT).

 

Tijdens een gelaatsverzorging volgen we dan ook specifieke gezichtsprotocollen waarbij we de huid verstevigen en weer doen stralen. In deze protocollen starten we altijd met een diepgaande reiniging, vaak gevolgd door een lichte chemische peeling en/of een masker aangepast aan jouw huidtype. We sluiten steeds af met een aangepaste dagverzorging die je ook thuis kan toepassen voor een langdurig resultaat. 

 

Wat zijn de voordelen van een chemische peeling?

·       Vermindert fijne lijntjes en rimpels

·       Verbetert de éclat en dofheid van de huid

·       Vermindert acné-uitbarstingen en vervaagt postacné-littekens

·       Verbetert de resultaten van de thuisroutine met Skinceuticals producten

 

Niet zeker welke behandeling het best bij jouw huid past? Boek dan onze Meet & Treat.

Skinceuticals_02

Anti-acné

40min

In alle instituten

Om komaf te maken met een onzuivere huid.
Deze behandeling bestaat uit een lichte chemische peeling, een diepgaande reiniging en een kleimasker. We sluiten af met een aangepaste dagverzorging die acne en onzuiverheden tegengaat. 

€75,00

Glow

40min

In alle instituten

Om de helderheid en teint van de huid op te frissen.

Deze behandeling bestaat uit een lichte chemische peeling en een vitamine C-masker. We sluiten af met een aangepaste dagverzorging voor een gezonde gloed. 

€95,00

Relaxed skin

50min

In alle instituten

Om komaf te maken met een vermoeide huid.

Deze behandeling bestaat uit een lichte chemische peeling, een diepgaande reiniging en een massage om de afvalstoffen uit het gelaat te verwijderen. We sluiten af met een aangepaste dagverzorging die de huid er weer fris laat uitzien.

€115,00

Anti-age

40min

In alle instituten

Om de tekenen van een verouderde huid aan te pakken.

Deze behandeling bestaat uit een lichte chemische peeling, een diepgaande reiniging en 2 exclusieve maskers. We sluiten af met een aangepaste dagverzorging die de fijne lijntjes en rimpels zichtbaar egaliseert.

€105,00

Brightening

45min

In alle instituten

Voor het verminderen van pigmentvlekken.

Deze behandeling bestaat uit een lichte chemische peeling, een diepgaande reiniging en 2 exclusieve maskers. We sluiten af met een aangepaste dagverzorging die de huidtint egaliseert.

€140,00

Bekijk ook andere behandelingen