Huidverbetering

Huidverbetering vraagt een totaalaanpak. We starten steeds met een geavanceerde huidanalyse waarop we een kwalitatief behandelplan opbouwen met exclusieve en doeltreffende behandelingen, aangepaste thuisverzorging en supplementen voor het beste resultaat.  

AquaGlo

AquaGlo is een unieke hydradermabrasie behandeling met gepatenteerde technologie en tips. De behandeling zorgt voor het intensief reinigingen , exfoliëren en hydrateren van de huid waardoor er een directe glow ontstaat.

AquaGlo verbetert de huidkwaliteit en stimuleert huidvernieuwing door het insluizen van hyaluronzuur, antioxidanten en peptides. De behandeling is kalmerend, maakt komaf met een doffe teint en is onmiddellijk effectief.

De AquaGlo behandeling wordt aangepast aan jouw huid(probleem) en is geschikt voor elk huidtype.

AquaGlo Classic

45min

Instituut Berchem & Lier

Een reinigende behandeling die de huid meteen een mooie gloed geeft.

 

We bereiden de huid voor met een reiniging op oliebasis en een zachte scrub. Daarna start de Aqua Glo behandeling waarbij we de huid intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren. We sluiten af aangepast masker en dagverzorging.

€130

AquaGlo Deluxe

55min

Instituut Berchem & Lier

Een verkwikkende behandeling die specifieke huidproblemen aanpakt.

 

We bereiden de huid voor met een aangepaste reiniging en milde scrub. Daarna start de Aqua Glo Behandeling waarbij we de huid intensief reinigen, exfoliëren en hydrateren. Daarnaast krijg je ook nog een aangepaste chemische peeling voor het beste resultaat. We sluiten af met een vitamine C masker en aangepaste dagverzorging.

€165

Bekijk ook andere behandelingen