Huidverbetering

Huidverbetering vraagt een totaalaanpak. We starten steeds met een geavanceerde huidanalyse waarop we een kwalitatief behandelplan opbouwen met exclusieve en doeltreffende behandelingen, aangepaste thuisverzorging en supplementen voor het beste resultaat.  

RainPharma

RainPharma is een Belgisch bedrijf en daar zijn ze trots op. Ze bedenken en maken producten voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.

Trakteer je huid, je geest en je zintuigen op de weldaden van een professionele RainPharma gelaatsverzorging. Ontspannend en doeltreffend gaan hand in hand, met respect voor de complexe natuur van je huid.

 

De gelaatsmaskers zijn volledig plantaardig en worden ter plaatse bereid, helemaal afgestemd op de noden van jouw huid op dat moment. De kleur varieert van geel, oranje, rood, groen of bruin tot zelfs spierwit of pikzwart, afhankelijk van de mineralen en planten die gebruikt worden. Het resultaat: je stapt buiten met een stralende huid die perfect in balans is en je geniet nog dagenlang na!

 

RainPharma staat voor een holistische aanpak. Natuurlijk is het belangrijk om de juiste producten te smeren, maar om je huid alles te geven wat ze nodig heeft, verdient ze ook een extraatje van binnenuit. Daarom combineren we deze huidverzorgingsproducten met innovatieve voedingssupplementen. We leggen je ook uit hoe je door een juiste levensstijl je huid kan verbeteren. Wedden dat je het verschil ziet en voelt? 

Basic

30min

In alle instituten

Gelaatsverzorging om iedereen, ook de jeugd, te laten kennismaken met de producten van RainPharma.
De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, een scrub, een masker en een aangepaste dagverzorging.

€55,00

Advanced

60min

In alle instituten

Uitgebreide gelaatsverzorging op maat.

De behandeling bestaat uit een diepgaande reiniging, een gepersonaliseerd kleimasker en een volledige gelaatsmassage. De behandeling wordt afgesloten met een aangepaste dagverzorging.

€80,00

Premium

90min

In alle instituten

Uitgebreide gelaatsverzorging op maat met extra focus op relaxatie.

De behandeling start met een ontspannende voetverzorging. Daarna volgt een diepgaande reiniging met aansluitend masker op basis van natuurlijke klei. Dit wordt steeds gepersonaliseerd afhankelijk van het huidtype en gaat gepaard met een volledige gelaatsmassage. De behandeling wordt afgesloten met een gepaste verzorging.

€110,00

Bekijk ook andere behandelingen