Heeft u nog enkele vragen ?

Wat is een chemische peeling?

Chemische peelings verwijderen de dode huidcellen op het huidoppervlak en stimuleren op die manier de celvernieuwing. Zo helpen ze onzuiverheden te verminderen, de huidtextuur glad te maken en de algehele gezondheid en glans van de huid te herstellen.

 

Wat is het verschil met een chemische peeling bij de dermatoloog?

Het verschil is dat de chemische peelings bij de dermatoloog meestal veel zwaarder zijn waardoor je huid kan afschilferen. 

 

Gaat mijn huid afschilferen na een peeling?

Nee, de huid kan lichtjes rood kleuren maar gaat niet afschilferen. 

 

Wat bij zwangerschap/borstvoeding?

Laat het ons zeker weten als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Tijdens deze periode wordt het afgeraden om in contact te komen met bepaalde stoffen. Daarom is een HydraFacial bijvoorbeeld geen goed idee. Een behandeling met de producten van SkinCeuticals of Rainpharma kan wel aangepast worden.  

Kan ik make-up dragen voor de behandeling?

Bij een wimperlift kom je bij voorkeur zonder make-up. 

 

Is een wimperlift schadelijk voor mijn wimpers?

Nee, een wimperlift is niet schadelijk voor de wimpers. Toch raden we aan pas een nieuwe wimperlift uit te voeren vanaf dat de vorige volledig is uitgewerkt. Dit om overbelasting van de wimpers tegen te gaan. 

Kan ik bij jullie terecht voor een ontstoken, ingegroeide nagel? 

Vanaf dat de teen ontstoken is (etter, opgezwollen en/of kloppend gevoel, …) moet er eerst een behandeling worden opgestart door de huisarts. 

 

Is gellak slecht voor mijn nagels?

Voor de gellak gebruiken we als basis een rubberbase die de natuurlijke nagel verstevigt. Bij langer gebruik van deze basis zal de kwaliteit van je nagel dus verbeteren!
Ter bescherming van je nagels is het ook belangrijk dat de gellak professioneel verwijderd wordt.

Kan ik douchen/sporten na een spray tan?
Nee. We raden aan om 24 uur na de behandeling niet te douchen of te zweten.

 

Ik ben zwanger. Kan ik een massage bij jullie boeken?

Een massage is mogelijk als je op de buik kan liggen. Breng ons wel steeds op de hoogte zodat we geen etherische oliën gebruiken. 

Bekijk ook andere behandelingen