Rainpharma dieetbegeleiding

Rainpharma dieetbegeleiding

Heb jij al meerdere diëten geprobeerd, maar de kilo’s komen er snel terug bij?

Minder suiker en meer groenten staan al lang op je to do lijstje?

Je huid zou ook een boost kunnen gebruiken?

De programma’s van Rainpharma zijn dé oplossing voor wie zijn voedings- en leefstijlgewoontes wil resetten. Onze experten helpen je doorheen het hele programma zodat je snel gewicht kan verliezen, maar ook kan behouden!

Tijdens een gratis intakegesprek overlopen we beide programma’s en bekijken we samen met jou welke het beste bij jouw doelen en levensstijl past.

Interieur_20

Bij Rainpharma hebben we 2 programma's:

Bij RainPharma hebben we twee programma’s die je kan volgen om gewicht te verliezen, meer energie te krijgen en je huid te verbeteren: het Smart Nutrition Project en het Balance Program.

SMART NUTRITION PROJECT

Het Smart Nutrition Project is een makkelijke en efficiënte manier om op korte termijn (ongeveer 2 weken):

  • Een paar kilootjes te verliezen
  • Je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet
  • In kader van een huidverbeteringsprogramma
  • Als reset na een ongezonde periode
  • Om meer energie te krijgen
 

In deze doos vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te resetten, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat.

Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je begeleiden door een van onze experten.

BALANCE PROGRAM

 

Het Balance Program is een efficiënt afslankprogramma dat een motiverende start combineert met een aanpak op lange termijn.

Het programma bestaat uit 3 fases:

1. Afslankingsperiode: In deze fase verlies je je overtollige kilo’s. Door gezonde voeding te combineren met shakes, zorgen we voor een snelle en motiverende start. De eerste fase eindigt wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt. Dat kan al na één week en ze duurt hoe dan ook nooit langer dan twaalf weken.

2. Verzilveringsperiode: In deze fase ga je geleidelijk aan weer normale, gezonde voeding eten. Zo ontwikkel je in negen weken een normaal, gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt maar ook niet meer afvalt.

3. De regel van twee: In deze fase leer je om je nieuwe gewicht te behouden. Elke maand kom je langs voor een gewichtscontrole. We hanteren een marge van twee kilogram vetmassa. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je er boven, sturen we snel bij. Door het gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past je lichaam zich fysiek aan.

De professionele begeleiding en analytische wegingen worden je gedurende het hele traject (1,5 jaar) gratis aangeboden na aankoop van een Balance Box.

Meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak.

Bekijk ook andere behandelingen