Huidverbetering

Huidverbetering vraagt een totaalaanpak. We starten steeds met een geavanceerde huidanalyse waarop we een kwalitatief behandelplan opbouwen met exclusieve en doeltreffende behandelingen, aangepaste thuisverzorging en supplementen voor het beste resultaat.  

Meet & treat

Bij Instituut Antverpia werken we graag op maat van jouw huid. We stellen steeds een kwalitatief en persoonlijk behandelplan op met een geavanceerde huidanalyse die we combineren met een uitgebreide vragenlijst. 

Na de bespreking van het behandelplan, starten we meteen met de eerste professionele behandeling en krijg je advies voor een dagelijkse huidroutine.

 

Geen tijd voor een eerste behandeling? Boek dan een Skintake!

 

Hoe verloopt een Meet & Treat?

 

Stap 1: Vragenlijst

Wanneer je een Meet & Treat of Skintake boekt, ontvang je van ons een vragenlijst via e-mail. De huid wordt van binnenuit opgebouwd waardoor o.a. voeding, beweging en slaap een grote invloed hebben op jouw huidconditie. 

 

Stap 2: Huidanalyse met LightSkin-toestel

Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn? Tijdens de huidanalyse maken we 3 haarscherpe foto’s met 3 soorten licht. Uit deze 3 foto’s kunnen we verschillende mogelijke huidproblemen identificeren en zo jouw huidconditie bepalen.

 

Stap 3: Analyse en advies

Tijdens deze stap bespreken we de resultaten van de ingevulde vragenlijst en huidanalyse en stellen het ideale behandelplan voor jouw huid(probleem) op. Huidverbetering vraagt om een totaalaanpak en daarom bestaat dit behandelplan steeds uit professionele behandelingen, een thuisroutine en leefstijladvies. Dit behandelplan is uiteraard volledig vrijblijvend.

  

Stap 4: Treat!

Bij een Meet & Treat gaan we meteen van start en krijg je de eerste professionele behandeling.

Skintake

30min

In alle instituten

45,00

Meet & treat

vanaf 90min

In alle instituten

vanaf € 125,00

Bekijk ook andere behandelingen